Будь-яке недотримання рекомендацій щодо транспортування швидкопсувних продуктів може призвести до псування товару. Перевезення замороженої риби має відбуватися за допомогою спеціальної тари у невеликих партіях. Стандартна місткість однієї тари може коливатися від 40 до 80 кг. Коробка або ящик мають бути заздалегідь застелені папером. При упаковці вищого ґатунку риби або філе, ніякий папір не може використовуватись.
Викладати ящики слід рівними рядами та обов’язково пересипати їх льодом для збереження необхідної температури. Вологість і температурний режим – це основні показники, що впливають на безпеку продукції. Будь-які перепади температури негативно впливають на зовнішній вигляд товару та його смакові якості, що може призводити до втрати прибутку.
Заморожена продукція має низку своїх переваг. Головною перевагою такої риби є період її зберігання. Завдяки впливу низьких температур рибу можна зберігати тривалий час, даючи можливість доставляти її навіть з іншого кінця світу.
Популярним сучасним способом є шокове заморожування, яке дозволяє зберегти більшу кількість корисних елементів. Швидке заморожування не дає можливості утворюватися кристалам води, які несуть негативний вплив на структуру рибної продукції.
При такому вигляді заморозки утворюється тонка скоринка льоду, яка захищає рибу від впливу зовнішніх факторів і не дає їй змоги псуватися.
Компанія ВАШ ПЕРЕВІЗНИКтм гарантує повне дотримання ваших вимог і забезпечить вам кращі рефрижераторні перевезення ніжних і швидкопсувних вантажів!
🚚 Компанія: | «Ваш перевізник» |
⌚ Прорахунок маршруту: | миттєвий розрахунок вартості перевезення |
📞 Контактні дані: | 0 800-608-000 |
🚛 Рефрижераторні перевезення: | вантажні перевезення рефрижераторами |
🚛 Вантажні перевезення по Україні: | перевезення вантажу по Україні будь-якої складності |
🚛 Перевезення небезпечних вантажів: | перевезення небезпечних ADR вантажів |
🚛 Міжнародні вантажні перевезення: | міжнародні перевезення з командою професіоналів |
Переваги співпраці з нами вже оцінили: