filename /home/vashp11/public_html/wp-content/themes/pereviznik/page.php

Перевезення м’яса

М’ясо є важливим продуктом повсякденного раціону більшості людей. На прилавках магазинів можна знайти великий вибір м’ясної продукції та субпродуктів, які користуються підвищеним попитом серед населення. При виборі м’яса потрібно особливу увагу приділяти його запаху та рівню свіжості. Вживання зіпсованої продукції несе в собі великі загрози для організму людини, які можуть вилитися в ряд серйозних захворювань. М’ясо відноситься до швидкопсувних товарів, тому його перевезення вимагає дотримання всіх вимог та обліку низки нюансів. Будь-яке відхилення від санітарно-гігієнічних норм або температурного режиму може призводити не тільки до серйозних фінансових втрат, але також може відбиватися на загальному стані здоров’я клієнтів.

Особливості транспортування м’яса та субпродуктів

Дотримання всіх норм та вимог – ключовий момент роботи перевізника під час транспортування м’ясної продукції. Саме якісне надання послуги з урахуванням усіх нюансів дає можливість гарантувати доставку свіжої продукції, без втрат її властивостей та зовнішнього вигляду. До основних вимог, яких має дотримуватися компанія перевізник, належить:
  • Використання відповідного транспортного засобу. Варто зазначити, що для перевезення м’яса потрібен певний температурний режим, який може забезпечити лише спеціальне обладнання. Воно встановлюється в автомобілях, створюючи сприятливі умови перевезення товарів.
  • Завантаження м’ясних товарів має відбуватися відповідно до прописаних норм. Будь-яке порушення викладки може вплинути на властивості м’яса.
  • Дотримання всіх вимог щодо транспортування. Особливу увагу варто приділити температурному режиму та вологості. Будь-яке відхилення від норми може призвести до псування товарів і зробити його непридатним для реалізації.
  • Продукція повинна мати весь необхідний пакет документів, передбачених для цього типу товарів.
Дотримання необхідних умов дозволить перевезти товар без втрат.

Транспортування м’яса тушами та напівтушами

Будь-яке перевезення свіжих м’ясних виробів може відбуватися лише на невеликі відстані. При закладці товарів у транспортний засіб слід враховувати, що можна викладати продукцію не більше ніж у два шари. Навалом перевозити туші на велику відстань категорично заборонено. Перевезення парного м’яса відрізняється великим списком вимог, які має враховувати компанія перевізник. Транспортування може здійснюватися лише в умовах гарної вентиляції, якої можна досягти завдяки використанню автофургонів. Відстань має бути невеликою, переміщення продукції в інші міста неприпустимо. У разі необхідності доставки туш на велику відстань його потрібно попередньо заморозити і тільки потім здійснювати перевезення. Туша може транспортуватися тільки підвішеною на спеціальні гаки. М’ясо не повинно торкатися стін або підлоги фургона. Перевозити м’ясо можна на великі маршрути, якщо враховані всі вимоги.

Транспортування замороженого м’яса в коробках та блоках

Перевезення замороженого м’яса з урахуванням усіх правил можливе на великі міжміські відстані. За умови дотримання температурного режиму та умов транспортування товар може перевозитися між країнами. Привести до псування продукції можуть лише непередбачені обставини або відсутність професійних навичок у перевізника. Під час перевезення замороженої продукції, як правило, вона нарізається слайсами або кубиками, після чого пакується в спеціальні тари. Нарізане м’ясо попередньо потрібно загорнути в плівку або пергамент, потім укласти в тару, якою використовуються пластикові ящики або коробки. На температурний режим під час перевезення впливає кілька факторів:
  • Вигляд м’яса. Різні температурні режими потрібні для транспортування свинини, яловичини, курки та кролю.
  • Ступінь попереднього заморожування.
Замовник повинен заздалегідь повідомити логістичній компанії про всі особливості товару для вибору оптимального варіанту для транспортування.
35 - Перевезення м'яса

Основні правила перевезення

Транспортування швидкопсувних товарів контролюється відповідними органами. М’ясо належить до продукції, яку поширюються досить серйозні вимоги. Компанія перевізник зобов’язана використовувати лише відповідні транспортні засоби, створювати необхідні умови, дотримуватися всіх вимог контролюючих органів та мати на руках усю необхідну документацію. Водії та екіпаж автомобіля повинні мати відповідний досвід роботи з транспортуванням швидкопсувної продукції та мати медичну книжку.

Дотримання всіх правил допоможе забезпечити якісне надання послуги без втрати продукції.

Транспортні компанії повинні дотримуватися низки правил:

  • виставлення в рефрижераторах вказаного температурного режиму;
  • дотримання правил має відбуватися відповідно до виставлених вимог;
  • використання в роботі спеціальних транспортних засобів, що оснащені необхідним обладнанням для перевезення м’ясної продукції;
  • санітарно-гігієнічна обробка транспорту повинна відбуватися обов’язково безпосередньо перед завантаженням товару;
  • весь екіпаж команди має бути повністю здоровим і мати на руках актуальні санітарні книжки;
  • продукція повинна мати всю документацію;
  • компанія зобов’язана мати ліцензії та дозвіл на надання послуги;
  • термін доставки не повинен порушуватися.

Органи контролю жорстко стежать за дотримання встановлених правил. Будь-яке відхилення від норми може призвести до накладення штрафу або навіть деактивації дозволу на транспортування вантажів.

Які вимоги до транспорту

Кожен транспортний засіб повинен мати санітарний паспорт, який видається на період до одного року. Перевезення м’ясної продукції передбачає використання декількох видів транспорту:
  • Рефрижератори. Підходять для транспортування м’яса птиці, кролика та м’ясних продуктів.
  • Тушевози зі спеціальними відділеннями для доставки м’ясних туш. Поперечини дають можливість розміщувати туші та напівтуші.
  • Ізотермічні фургони. Відрізняються утепленими стінами. У них можна перевозити парне або остигле м’ясо.
Кожен транспортний засіб має пройти повну обробку перед використанням. Недотримання цього правила може призвести до зараження м’яса різними видами бактерій та вірусів, що робить його непридатним для вживання. Автотранспорт має бути оснащений сучасним обладнанням, яке дозволить контролювати під час дороги показники температури, вологості. Всі дані записуються, що дозволяє переглядати умови перевезення під час доставки вантажу. Варто зазначити, що перед відправкою транспортного засобу з м’ясною продукцією, кузов має бути опломбований. Перевізник зобов’язаний заздалегідь виставити температурний режим, який відповідатиме вимогам перевезення м’яса того чи іншого виду. Заздалегідь слід перевірити роботу обладнання та переконатися у його справності. Будь-які відхилення від норми можуть позначитися на стані товару. Допускається відхилення максимум 2 градуси.

Документи для транспортування м’ясної продукції

Перевезення вантажів, особливо які стосуються швидкопсувних товарів, вимагає від компанії наявності всієї документації, що підтверджує дозвіл на надання послуги. До обов’язкової документації варто віднести:
  • ветеринарні свідоцтва;
  • санітарний паспорт на транспортний засіб;
  • товарно-транспортна накладна.
ТТН обов’язково передається замовником водію-експедитору з метою доказу легальності перевезення та підтвердження факту, що продукція не є контрабандою. Ветеринарний паспорт – важлива складова документації. Кожна партія має окремий документ. Усі, зазначені у ньому дані, мають чітко слідувати ТТН. Будь-які розбіжності можуть призвести до визнання товару несертифікованим.

Правила зберігання та доставки

Правильне перевезення м’ясної продукції вимагає не тільки чіткого дотримання правил, але також важливо дотримуватись умов її зберігання та доставки.До основних пунктів слід зарахувати:
  • заморожене та охолоджене м’ясо не можна перевозити разом через різний температурний режим;
  • перевезення та зберігання охолодженої м’ясної продукції з іншими споживчими товарами неприпустимо;
  • важливо забезпечити правильне укладання вантажу, що створить сприятливі умови для вентиляції;
  • м’ясо категорично заборонено перевозити, якщо на ньому є іній, лід чи сніг;
  • важливо забезпечити надійну фіксацію кожної тари;
  • кожний вид м’ясної продукції має свої особливості зберігання та транспортування;
  • туші повинні бути чистими, без дефектів;
  • перевезення м’ясних туш може відбуватися лише у підвішеному стані;
  • транспортний засіб має бути обладнаний сучасними пристроями та датчиками, що дозволяють контролювати показники;
  • кожна категорія товарів повинна перевозитися окремо;
  • птах може перевозитися в замороженому або охолодженому вигляді, без видимих ​​дефектів;
  • субпродукти повинні знаходитися у додатковій тарі;
  • не можна допускати відтавання продукції, після чого знову заморожувати;
  • бекон може перевозитися в пачках, обмотаних ниткою;
  • ковбасні вироби та копчені продукти повинні бути доставлені в тарі з просвітами.
Порушення правил може призводити до накладення великих штрафів та санкцій. Державні органи відповідають за дотримання всіх вимог та ретельно перевіряють вантажі. Перевезення м’ясної продукції вимагає від фахівців логістичної компанії знання основних нюансів з обробки м’яса:
  • свинина повинна бути обезголовлена ​​і перевозитися тушами або напівтушами;
  • баранина транспортується повністю;
  • птиця та кролики повинні бути упаковані та перевозитись повністю;
  • яловичину можна обробляти на чверті.
Знання всіх нюансів дає можливість гарантувати цілісність та безпеку продукції.

Оптимальні режими температури та вологості

Кожен вид м’ясної продукції вимагає дотримання оптимальних показників температури та вологості. Не варто вважати, що можна створити єдиний мікроклімат для перевезення м’яса та субпродуктів. Важливо заздалегідь з’ясувати всі нюанси щодо перевезення товару, правильно підібрати рівень вологості та температуру, щоб створити сприятливі умови для транспортування вантажу. Ознайомитись з необхідними показниками для транспортування того чи іншого вантажу можна в інтернеті або на офіційних сайтах контролюючих органів. Будь-яке відхилення від зазначеної норми може негативно позначитися на стані товару та призвести до великих збитків. Компанії, які мають досвід у перевезенні швидкопсованих товарів, добре знають усі нюанси та зможуть підібрати оптимальний клімат для перевезення продукції . Робота з продовольчими товарами вимагає максимальної уваги та обліку всіх нюансів. Товари з коротким терміном зберігання повинні оперативно перевозитися і при цьому важливо дотримуватися заданих температурних режимів. Звертаючись до професіоналів, можна бути впевненим у якості надання послуги та не переживати про стан товарів. Наша компанія «Ваш перевізник» посідає провідне місце у своїй галузі та має великий список великих компаній, з якими співпрацює. Довіряючи нам, можна бути впевненим, що фахівці створять необхідні умови для транспортування вантажу, прокладуть оптимальний маршрут та виконають усі вимоги, які будуть прописані у договорі. Кваліфіковані водії швидко доставлять товар одержувачу і протягом усього шляху контролюватимуть мікроклімат у транспортному засобі. Наші клієнти мають низку переваг, коли звертаються до нас. У нас є можливість не тільки перевіряти місцезнаходження товару у дорозі, але й переглядати показники, які відповідають за підтримання мікроклімату в автомобілі. Сучасне обладнання, великий досвід роботи та оперативне перевезення дали нам можливість стати найкращими у своїй сфері.

Чому варто вибрати перевезення з компанією ВАШ ПЕРЕВІЗНИКтм

37 - Перевезення м'яса
Ми не просто доставляємо вантажі, ми розробляємо кращі технологічні рішення для перевезення будь-яких вантажів, що швидко псуються, і втілюємо їх у життя.
38 - Перевезення м'яса
Машини нашої компанії сертифіковані та рекомендовані для рефрижераторних перевезень.
39 - Перевезення м'яса
Наші водії мають повний пакет документів, у тому числі усі медичні довідки. Крім того, всі водії команди ВАШ ПЕРЕВІЗНИКтм дотримуються всіх необхідних санітарних норм працюючи з вантажем.
40 - Перевезення м'яса
Весь транспорт компанії обладнаний найновішими рефрижераторами та ізотермічними системами, які не дають збоїв та зберігають ідеальний температурний режим для доставки ваших вантажів.
41 - Перевезення м'яса
Клієнти компанії можуть відстежити не лише статус вантажів, що доставляються, але і температурний режим в машині.

Компанія ВАШ ПЕРЕВІЗНИКтм гарантує повне дотримання ваших вимог і забезпечить вам кращі рефрижераторні перевезення ніжних і швидкопсувних вантажів!

🚚 Компанія:«Ваш перевізник»
⌚ Прорахунок маршруту:миттєвий розрахунок вартості перевезення
📞 Контактні дані:0 800-608-000
🚛 Рефрижераторні перевезення:вантажні перевезення рефрижераторами
🚛 Вантажні перевезення по Україні:перевезення вантажу по Україні будь-якої складності
🚛 Перевезення небезпечних вантажів:перевезення небезпечних ADR вантажів
🚛 Міжнародні вантажні перевезення:міжнародні перевезення з командою професіоналів

Партнери

Переваги співпраці з нами вже оцінили: